søndag 22. november 2009

Week 8: God's Word


Denne uka hadde vi en taler som er misjonær i Taiwan. Han heter Don Gillman. Mye av undervisninga gikk ut på å ta steget ut av båten og være lydig ovenfor Gud. Han selv var en skikkelig bad boy før han ble frelst da han var rundt 19. Livet hans bestod blant annet av å stjele biler, narkotika og alkohol i San Fra. Da han ble frelst ville ingen i kirka sitte ved siden av ham fordi han så så skummel ut.
Et av ordene lederene har fått for vår compassion DTS er worrior (kriger). Krigere sitter ikke hjemme, de kjører på uansett hva. "It`s not about who I`m fighting against but for who I`m fighting for." Mye av undervisninga var retta på det å tørre å gå ut som misjonær hvis man er kalt til det og ikke bry seg om hva alle andre måtte si. Ikke vær redd står 365 ganger i bibelen (lett å huske). Frykt kommer ofte inn. For eksempel når det gjelder penger, men Gud forsørger uansett. Vi hører utrolig mange vitnesbyrd her om akkurat økonomi. Ingen her i YWAM for betalt for noe som helst, så de er avhengig av at folk støtter dem. Jeg kan jo nevne at det var en dag for ca fire uker siden, da alle i klassen måtte betale de første outreach fees`an innen en fredag. Det var mange som ikke hadde alle pengene enda. Da vi begynte worshipen mangla de 80 tusen kroner til sammen. På 20 min ble alt betalt. På et underlig vis kan man si. Folk som ikke hadde nok penger delte med andre og noen hadde plutselig fått penger på kontoen sin. Gud bruker alle Han vil. Det er rett og slett bare å stole helt og fult på Gud.
"Sucsess is to obey God." Det er ikke alltid like lett å være lydig ovenfor Gud. Guds syn på suksess er å være lydig ovenfor Ham, og resultatet handler ikke om oss, men om Gud.
Your own faith and truth! Vi har kommet til et punkt nå at vi må finne vår egen tro. Det vil si at vi har hørt så utrolig mye bra undervisning alle disse 19 årene vi har levd. Vi har mye av det i hodet, men vi må få det i hjertet også og vi må finne vår egen tro. Det eneste svaret her er bibelen. Denne uka har vi fått en utrolig brann for å lese bibelen. Spesielt nytestamentet. Vi sier hele tida at vi vil bli lik Jesus, men vet vi i hjertet hvordan Han er? Det som er så genialt er at når vi begynner å lese om hvordan Jesus var, er det lettere å leve som han. Jesus er den feteste mannen som noen gang har levd på jorda og som noen gang kommer til å leve på jorda. Vi digger Han! Jesus var fult menneske og fult Gud. Siden Han var fult menneske levde Han akkurat som oss, med følelser osv. All den kraften han fikk til å for eksempel stå i mot satan eller helbrede, fikk Han av Gud. Den samme kraften kan vi få! Hvis vi leser i bibelen klarer vi å stå i mot all ondskap bare ved å ha Guds ord. Har vi tro nok på at Gud kan helbrede, vil Han gjøre det gjennom oss. Da tenkter vi ikke bare på fysisk, men også psykisk. Vi kan selvfølgelig skrive mye mer om det vi lærer her, men dette får bare være en smaksprøve for dere.

"It`s not about what I can do, but what God can do trough me!"

Vi ber om at du må få en brann til å lese mer om hvor fet Jesus er. Det vil forandre deg! Bli mer lik Jesus, og vær en misjonær der du er i dag. Gud vil bruke deg :)

"Is your life worthy that Jesus died for you?"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar