søndag 13. desember 2009

Takeoff to South-Africa and Mosambique!


Da har vi kommet så langt at vi er klare for å reise ut i den store verdenen igjen etter 12 gode og intense uker med undervisning. De to første månedene vil vi tilbringer i Mosambik som ligger på østkysten helt syd i Afrika. Vi skal være en måned hver på to forskjellige Iris-Ministry baser (som er barnehjem som Heidi Baker har starta). Deretter skal vi tilbringe den siste måneden i Sør-Afrika på et "LIFE Community Services". Alle stedene vi skal være er med kysten. Mosambikk er visst et utrolig vakkert land. Finere enn Hawaii :O Nå er det sommer der, og det betyr at det er VELDIG varmt der... Vi kommer til å være ca en time tidsmessig før dere i Afrika, og det er dårlig internett dekninger, så dere kommer desverre ikke til å høre så mye fra oss med det første, så nå vet dere det;)

Her er reiseruta vår (i grove trekk):
-Mandag 14 desember 21:30 tar vi fly til LA (5 timer og 30 min). Fra LA til Atlanta (4 timer og 18 min) og fra Atlanta til Johannesburg (Sør-Afrika, 17 timer) Når vi kommer til Johannesburg skal vi sove på en YWAM base der ei natt. Neste dag reiser vi med fly til helt nord i Mosambik til den første Iris-Ministry basen vi skal jobbe på.

-Etter ca en måned reiser vi med fly ned til hovedstaden, Maputo i Mosambikk. Der skal vi jobbe i ca en måned på et Iris-Ministry senter som heter Zimpeto.

-Etter en måned reiser vi med en lokalbuss i 17 timer(!) til George i Sør-Afrika. (Da får vi i hvertfall sett mye av landet:) I george skal vi jobbe med "LIFE Community Services" som er et senter hvor de deler ut mat, deler evangeliet, gir kjærlighet og driver med ferdighetstrening for barn mellom 0 til 18 år.

-På slutten av outreachen vår har vi 5 fridager. Da skal vi få prøvd oss på litt safari:D

-Vi kommer tilbake til Hawaii 14. Mars. Skolen slutter 19. mars. Vi reiser til Honolulu noen dager før vi kommer hjem 26. Mars.

Ukene våre på outreach vil bestå av 6 dager med arbeid og en fridag i uka. Vi gleder oss utrolig mye og vi tror at Gud vil bruke oss til store ting og at vi kan få være med på å forandre mange nydelige afrikanske ungers liv ved å vise Guds kjærlighet til dem. Ja, for de er akkurat like mye verdt som det vi er. Vi ser veldig mye fram til en annerledes julefeiring i år. Vi er utrolig priviligerte som får lov til å feire at Jesus kom til verden for å frelse ALLE mennesker med barn som har opplevd forferdelige ting og som ikke har noen ting, MEN de har Jesus :) og hvis ikke, ja, da skal vi søren meg fortelle om Han :D

Bønneemner:
-At vi må holde oss friske og ha energi til å arbeide i varmen
-At Gud må beskytte oss
-At vi er villig til å gjøre alt det Gud kaller oss til å gjøre og at vi blir bare enda bedre kjent med Han gjennom disse tre månedene

Takk for alle bønnene dere har bedt for oss! Gud er trofast og Han har definetlig svart på dem. Gud velsigne dere alle! Og riktig GOD JUL til alle sammen!

2 kommentarer:

  1. må dere kose dere, stå på og vite at dere går i ferdiglagde gjerninger! africa er flott, annerledes, krevende og fascinerende. noe helt annet enn det dere kan forestille dere.;) so be prepared...i Jesu navn. johannes

    SvarSlett
  2. JAAAA jenter!! Sitter og tenker at dere er så fine begge to!!

    Stå på og se at Jesus har fantastiske oppgaver i vente for dere! Spennands! og vi ber for dere..dere er omringet av de beste gangster engler som fins...a la africa style;)

    Christina!!

    PS...NYT hvert sekund av sør afrika...det ligger noe i luften der;)

    SvarSlett