lørdag 26. september 2009

Kona blir fylt med alle nasjoner!!


Da var dagen endelig kommet, og vi har begynner å inta basen for fult. Vi har i dagene før skolen åpnet, bodd hos den koselige norske familien Stensby. Da klokka var 09.00 dro meg og Benedikte til innregistreringen og ble godt tatt i mot av alle lederene våre. Vi var nok de første som kom, men vi ville ha de beste sengene, så da var det ingen tvil om at vi ofret litt av morgensøvnen får å få det vi villle ha ;) Vi ble ledet av ei nydelig dame som heter Jo fra Sør Amerika. Hun er staff her på vår compassion linje. Utrolig nydelig dame! Benedikte fikk den nydelige utsikten rett mot havet. Vinduene går helt ned til marka, og senga er en enslig seng som står langs vinduet ca en meter over marka. Når Benedikte våkner opp ser hun rett ut til havet og en nydelig palme. (Bilder kommer senere). Jeg derimot sover i en køyeseng på bunnen. Utsikt: Et grønt tre! Haha! Men da har ikke vi det så varmt som Benedikte på rommet om dagen :P

Hvem sover vi med??!!
Benedikte:
- Ei utrolig vittig jente fra USA. Her name is Novelle. (Akkurat samme humor som BogC)
- Ei ann jente fra USA. Her name is Hanna.
- Ei jente fra Canada. Her name is Stefanie.
- Ei jente fra Sør Korea. Her name is Minju (Y) (Visste dere at Sørkoreanere lager et lite forheng over senga si? Slik at de sover for seg selv? Nei, det visste dere ikke)

Cecilie:
- Ei jente fra USA. Her name is Nikki.
- Ei jente fra USA. Her name is Moriah.
- Ei jente fra Canada. Her name Rebecca.
- Ei jente fra Sør Korea. Her name is?? (Denne jenta år på en skole som er for folk som vil lære engelsk, så med andre ord, hun kan ikke engelsk, men er utrolig skjønn)


Resten av dagen ble fylt med flere kulturelle innslag fra noen av de 70 nasjonene som finnes på basen. Alle nasjonene ble presentert, og det norske flagget var selvfølgelig med! Vi fikk se typisk Hawaii dans og de innfødte viste frem sin kultur. Vi fikk mye informasjon om skolen, og vi møtte selvfølgelig alle de vi skal gå i klasse med. Utrolig mange forskjellige folk fra forskjellige steder. Alle har sine historier. Så det blir utrolig spennende å bli bedre kjent med alle;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar