onsdag 23. september 2009

Dead end!

Javel der! Vi tenkte vi skulle opptadere dere litt på hva vi har gjort de to siste dagene. Vi har så og si hatt heilt fri og egentlig bare gjort akkurat det vi har hatt lyst til. Så i går ville vi på stranda. Vi skulle prøve å finne ei strand som heter Magic sand. Denne stranda består den ene dagen bare av steiner, mens den andre dagen består den av sand. Så målet for dagen var Magic sand. Vi visste retning og avstand (5 km). Vi begynte å vandre på Highway (hovedveien) klokka tolv mitt på dagen i stekende sol med 35 grader i skyggen. Vi hadde ca med oss 1 liter vann (alt for lite!) og hadde smørt oss med 50. (Her på Hawaii må man smøre seg med så mye for å ikke bli brent. Man kan til og med bli brent under tøyet! Crasy!) Vi kan jo si det sånn at vi gjorde en bommert på veivalget, for etter vi hadde vandra på veien i ca en halv time tok vi første vei til høyre, fordi havet lå et godt stykke lengre nede på vår høyre side. Vi var litt desperate, så selv om det stod "No outlet" vandra vi inn i dette område. Etter at vi har gått og gått i dette område i evigheter, finner vi ut at vi er i et lukka område. Skiltet "Dead end" forfulgte oss! Så vi kunne ikke gjøre annet enn å gå hele den lange veien tilbake.

Da vi kom på kjente trakter gikk vi heller ned på stranda som ligger 15 min fra basen . Der traff vi tre andre norske som også skal ta samme DTS som oss, Maria Haug Halvorsen, Cathrine Lindekleiv og Heidi Jacobsen. De sover på et hotell disse dagene før skolen begynner i morra (torsdag). På kvelden gikk vi ut for å spise på Bubba Gump. Det var kos!





2 kommentarer:

  1. Hey. Har ei venninne som heter Hege, som har ei lillesøster som heter Malene. og ho kjenner visst ho Maria som dere var med:) Verden er liten du! Håper dere koser dere masse der nede!!

    Mange klemmer fra Janne

    SvarSlett
  2. Hei igjen! Gøy at dere har kommet vel fram!
    Her har vi fått innlagt varmepumpe. Men det trenger ikke dere. Til onsdag kommer Inger A ,Åse og kari . Må ha en jentekveld innimellom.Nå skal vi ned en tur til Farmor.
    Hils Stensby og Jølstad! Stor klem fra Alice og Lars Chr

    SvarSlett