tirsdag 1. juni 2010

Vel hjemme i Norge!


Etter 6 måneder ute i verden landet vi i Norge den 26. mars. Vi sitter igjen med en stor takknemlighet for hva Gud har vist oss og lært oss dette halve året. Vi har virkelig fått opplevd hvor STOR og GOD Han er (på ekstreme vis). Nå er vi godt tilbake i dagliglivet vårt, men vi merker at Gud virkelig har klart å forandre hjertene våre. Det personlige forholdet til Ham, er noe som sitter sterkt i oss. Kampen nå er bare å holde fast på alt det vi har lært og ikke minst vokse videre med Gud. Det som er sikkert og visst er at det er en stor velsignelse å ha hverandre.

Er du en der ute som syntes dette eventyret hadde vært gøy å opplevd selv, eller har lyst til å ta en DTS, har vi noe å tilføye til deg, DTS er den beste invisteringen du kan ta i ditt liv. Go for it! Du vil aldri angre!

Så vil vi gjerne avslutte bloggen for denne gang med å si tusen takk til alle som har følgt oss og ikke minst bedt for oss, tusen takk!

Varm klem fra Cecilie og Benedikte som elsker Gud av hele sitt hjerte <3

Amen.

2 kommentarer:

  1. Se det, mange takk;) det er dette jeg har ventet på! det har vel skjedd noe mellom Maputo og 26. mars, men det tar vi muntlig en gang det passer. det har vært flott å følge dere og se det store hjerte Gud har for dere og hvilken respons dere har gitt Ham som er Herre i deres liv. GVD begge!!! oj

    SvarSlett
  2. Tusen takk Johannes! Det har vært veldig hyggelig å ha dere som trofaste følgere og ikke minst flinke på kommentarene;) Vi retter en ekstra takk til dere. Klem fra Knoll og Tott <3

    SvarSlett